Rock 'n Roll motortoer 2016

Motortoer Rock n Roll Motortoer 2015

Op zondag 28 augustus 2016 rijden we tijdens het Rock 'n Roll Street Akersloot de 2e Rock 'n Roll motortoer door Noord-Holland.

De motortoertocht is ongeveer 120 km (3 1/2 uur incl. pauze).
Alle motorrijders kunnen deelnemen, of je nu met een sportieve, toer, oud, jong of classice motor rijdt, een zijspan of trike, iedereen is van harte welkom.
De motortoertocht wordt onder begeleiding gereden door een voorrijder.

Wil je deelnemen?

Rock n Roll Motortoer 2015Graag willen wij weten hoeveel deelnemers er deelnemen aan de toertocht daarom vragen wij u aan te melden via de website www.moto-sportivo.nl 
Wij vragen € 8,50 inschrijfgeld, betalen kan op de dag zelf bij inschrijving. Hiervoor ontvangt u bij aankomst koffie met appelgebak en een consumptie na afloop van de toertocht. (Lunch is voor eigen rekening)

Na het ontvangen van het inschrijformulier wordt aanmelding bevestigd en de GPS route u voortijdig toegestuurd.

De VriendschapDe start van de Rock 'n Roll motortoer bij cafe/restaurant “De Vriendschap”,
Kerklaan 18 in Akersloot.
Inschrijven voor de toertocht vindt plaats tussen 9:30 en 10:00 uur in de grote tent voor het cafe op het Wilhelminaplein. De start van de Rock 'n Roll motortoer is 10:30 uur.

 

Tussen 14:00 - 14:30 zijn we weer terug in Akersloot waar u kunt genieten van een groot aantal oldtimers die staan te pronken in de oude kern van Akersloot en swingen op de muziek in de grote tent.
Prachtige Amerikaanse bakken, Cadillac ´s, Ford Thunderbirds, Mustangs en oerdegelijk Europese oldtimers zullen glimmend staan te ronken voor alle liefhebbers. U waant zich even in vervlogen tijden, stiekem zult u even wegdromen van de Route 66 met alleen maar het geluid van de motor en Elvis Presley op de radio.

 

Rock n Roll Motortoer 2015Wij zien u graag op 28 augustus aanstaande in Akersloot.

 

Met vriendelijke groet,

Moto Sportivo Rijvaardigheidstrainingen en Motorreizen

 

Schrijf u hier in: Inschrijfformulier